INSENTIF² YANG BAKAL KITA DAPAT DARI FOREVER

🎓 INSENTIF 1 – FOREVER 2 DRIVE 🏆

FOREVER tak bagi kereta kepada FBO²… but FOREVER bagi duit kepada FBO² untuk bayar installment kereta setiap bulan.. So.. uoll boleh pilih kereta apa yg uolls suka ok….

yg paling best… selepas fight 3 bulan… FOREVER akan masukkan duit installment kereta kita tu selama 36 bulan… haaaa best ke best? nak ke nak?

Habes… kalau tak teringin nak beli kereta macam mana?? hihihi… suke hati uolls lah.. nak beli ke… tak nak ke.. FOREVER dah bagi… pandai² le nak manfaatkan yee…

Cara nak fight… tgk kat gambar yang meletops kat bawah ni ek…

Duit yg uolls dapat kat atas ni…extra money dr FOREVER tau…bonus bulanan tak habis cerita lagi tau…..

Untuk yg complete F2D 1 inshaallah uoll akan dapat income 5 angka sebulan dr RM10k ~ RM 20k

Yg complete F2D 2 pulak inshaallah 5 angka sebulan jugak dr RM15k ~RM30k

Dan yg complete F2D 3 inshaallah 5 angka kepala 3..

Ini bergantung kepada sales kita ya…

INSENTIF² YANG BAKAL KITA DAPAT DARI FOREVER

🎓INSENTIF 2- 2 TIKET CUTI P OVERSEA  🏆

Eagle Manager Retreat. EMR ni di buat 1 tahun sekali & biasanya pada bulan September.. FOREVER akan bagi uoll 2 tiket p cuti². Flight, hotel 5 🌟🌟🌟🌟🌟 , makan kat hotel di sponsor sepenuhnya oleh FOREVER. & nilai percutian untuk 2 👭 ni adalah RM50k… haaa sanggup nak klua duit sendiri smata² nk p cuti berdua?

ok jom tengok video EMR…..berangan dulu lahhh…

Tak sabo eehh nak berselpie² atas cruise… tapi macammana nak fight????? ha tenung gambo² ni elok² na…

CARA NAK FIGHT

🎓 2 TIKET EAGLE MANAGER RETREAT  🏆

Tempoh fight: 1 Mei 2016 – 31 April 2017

Syarat²:

  1. Mesti jadi Recognized Manager dulu
  2. Aktif 4cc (better 5cc terus utk dapat Incentif dr MY)
  3. 720cc terkumpul (boleh dari Group Volume cc & PNM cc), 100cc dari 720cc ni mesti dari FBO yg daftar dalam tempoh fight.
  4. 720cc ni adalah cc selepas kita jadi Recognized Manager
  5. Mesti supervisorkan 2 orang FBO yg berdaftar dalam tempoh fight.

Syarat² sebenar mesti refer di website rasmi FOREVER tau… All d best to you AL UJAB CLAN!

INSENTIF² YANG BAKAL KITA DAPAT DARI FOREVER

🎓 INSENTIF 3 AMIK CHEQUE YEARLY PROFIT KAT OVERSEA & CUTI LAGI..& DAPAT DUIT POKET LAGI… 🏆

3% daripada sales di 150 buah negara akan dikumpul dalam tabung CBM (Chairman Bonus Manager) & duit berjuta² USD ni akan di hadiahkan kepada mereka² yg qualified.

April 2016 di Johanesburg South Africa Forever hadiahkan USD26.66 Juta kepada CBM² seluruh dunia..

Jom kita berangan² tarik cheque CBM kat DUBAI..

JOM! JOM!

Gamba kat bawah ni syarat² nak rasa cheque CBM.

🎓 PENERIMA CHEQUE CBM LEVEL 1 2016 🏆

🎓 PENERIMA CHEQUE CBM LEVEL 2 2016 🏆

 

🎓 PENERIMA CHEQUE CBM LEVEL 3 2016 🏆

 

All the best to you AL UJAB CLAN.. Ilmu dah ada…so implement cepat² ya… Inshaallah result pun datang cepat² kat kita…