SOFT SELL

⚡️⚡️Hebat, rumit & teliti sungguh ciptaan Allah…

Kita sebagai manusia biasa sungguh tidak mampu melawan kuasaNya..
Setiap bahagian dalam tubuh kita ada fungsi tersendiri…

Kita ni pulak… pantang tengok makanan viral…

Ais krim sumi le… Ais krim pasu le… semua yg nampak sedap kite bedal…

Ada tak kita bayangkan usus kita masa kita makan?
ais krim tu masuk dalam tekak kita…

pastu lalu ruang sempit dalam usus kecik kita tu…
sampai le jadi . hehehehe…

Cuba bayangkan kalau ade sensor setiap kali sampai usus kecik..
usus besar.. mesti kita takutkan..

mesti boleh tau lokasi makanan yg kite telan tu sekarang…

Cuba kira umur kita sekarang
bape tan dah kita makan sepanjang kita hidup
agak2.. ada sisa2 yg terselit kat celah2 usus kita tak

Haaa… sepanjang kita hidup ni…berape kali kita service usus kita

Kajian mengatakan 80% sakit berpunca dari usus yg kotor..
20% lg berpunca dari salur darah..

==================================

Dan penurunan fungsi usus menyebabkan
punca macam2 masalah kesihatan & kecantikan…..

Kulit kusam, jerawat batu, pigmentasi

Kegemukan, sembelit, gastrik, diabetes,
kelesuan, kanser, buah pinggang, dan banyak lagi masalah….

Jadi.. kita mesti mesti mesti cuci usus kita..

Dahtu…. macam mana nak pilih pencuci yg baik? yg selamat? yg halal?

mai sat k miza nak bg tau pencuci yg di sahkan selamat halal..
Share no phone uolls n k miza bg tau tipsnya..

Type AVG » +6012 766 0864 (k Miza) ☎️
Type AVG » +6012 766 0864 (k Miza) ☎️
Type AVG » +6012 766 0864 (k Miza) ☎️

Untuk daftar ahli dan dapat free sebotol Aloe vera gel, klik link ni ek..
https://m.foreverliving.com/mobile/join.do…

Nak terus beli online di website yang SAH… klik sini..
https://shop.foreverliving.com/retail/shop/shopping.do…
bila nak checkout tu masukkan sponsor ID 600000361344

PENGEDAR SANGAT² DIPERLUKAN‼️

VIDEO SOFT SELL

CARA SAVE VIDEO YOUTUBE TANPA SOFT WARE

Comments

comments